Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με την Τσέλσι ο Σπόραρ

Ο Αντράζ Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με την Τσέλσι ο Σπόραρ

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:45 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 21.10.2024

Ο Αντράζ Σπόραρ ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (21/10) και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μην είναι διαθέσιμος στον αγώνα του ΟΑΚΑ απέναντι στην Τσέλσι.

Από το πρωί της Κυριακής, ανήμερα του αγώνα στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα, ο Σλοβένος επιθετικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ζαλάδα. Για αυτό έμεινε εκτός τελικής 20άδας, στο ματς με τους Κρητικούς.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας δεν γυμνάστηκε λόγω ίωσης, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League, απέναντι στην Τσέλσι, αμφίβολη. Μεσολαβούν δύο προπονήσεις μέχρι το εντός έδρας ματς της Πέμπτης (24/10), οπότε η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι τραυματίας και συνέχισε με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Επομένως, ο Ντιέγκο Αλόνσο, με τα τωρινά δεδομένα, είναι πιθανό να κληθεί να καταστρώσει το πλάνο του κίντρα στους Λονδρέζους με έναν καθαρόαιμο σέντερ φορ, τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Στο Ηράκλειο χρησιμοποίησε τον Γιώργο Νίκα στο «εννέα», στην εξέλιξη του αγώνα, επομένως δεν αποκλείεται το ίδιο μοτίβο αντιμετώπισης να προκύψει και για την επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση των Πράσινων. Θεραπεία και ατομικό ακολούθησε τη Δευτέρα και ο Φίλιπ Μαξ.

Οι Πράσινοι, στη δευτεριάτικη προπόνηση, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.