Αναχώρησε για Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός (vids)

Αναχώρησε για Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός (vids)

Sportal newsroom 08:15 - 14.08.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (14/08) για το Άμστερνταμ. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 0-1 του ΟΑΚΑ.

Για το Άμστερνταμ αναχώρησε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης (14/08), εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στη ρεβάνς του 0-1 του ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προπονήθηκε την Τρίτη (13/08) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και σήμερα (14/08) θα προπονηθεί στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», την παραμονή της αναμέτρησης.

Μετά την προπόνηση, ο Αλόνσο ενημέρωσε τους παίκτες πως θα ταξιδέψουν όλοι στην Ολλανδία και επί της ουσίας, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Γιατί και όσοι δεν θα αγωνιστούν εναντίον του Άγιαξ, θα βρεθούν μαζί στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Τη Γιαγκελόνια θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει τον Άγιαξ
EUROPA LEAGUE

22:26 - 13.08.2024

Τη Γιαγκελόνια θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει τον Άγιαξ

Η Γιαγκελόνια ηττήθηκε με 1-4 από την Μπόντο Γκλιμτ και έμεινε εκτός Champions League, κάτι που σημαίνει ότι θα βρει απέναντί της τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Europa League σε περίπτωση που οι Πράσινοι προκριθούν επί του Άγιαξ.

Πάντως, ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν υπολογίζεται για το ματς, αφού ακολούθησε και σήμερα θεραπεία και δεν προλαβαίνει. Ο διεθνής δεξιός μπακ θα δει το ματς από την εξέδρα και στη θέση του έχει επανέρθει απολύτως έτοιμος ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!