Αναχώρησε για Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός με στόχο την πρόκριση (gallery)
i

©intime

Αναχώρησε για Βουλγαρία ο Παναθηναϊκός με στόχο την πρόκριση (gallery)

Sportal newsroom 10:55 - 31.07.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Βουλγαρία, ενόψει της ρεβάνς με την Μπότεφ με στόχο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόντβιβ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι Πράσινοι στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ επικράτησαν με 2-1 και πήραν ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του αγώνα στη Βουλγαρία. Εκεί που θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη που πήραν στην Αθήνα και να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η αποστολή του Τριφυλλιού λοιπόν αναχώρησε για τη γειτονική χώρα, με τον Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει στη διάθεσή του τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ. Παράλληλα εκτός είναι οι Σένκεφελντ και Βιλένα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Κάτρη, Ζέκα, Τετέ, Μπακασέτα, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Αράο, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Γερεμέγεφ.