Παναθηναϊκός: Αποστολή με αλλαγές για την πρεμιέρα με τον Αστέρα

Ντιέγκο Αλόνσο και Φώτης Ιωαννίδης

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Αποστολή με αλλαγές για την πρεμιέρα με τον Αστέρα

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:11 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 17.08.2024

Με απογευματινή προπόνηση, το Σάββατο (17/8), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League απέναντι στον Αστέρα AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η 20άδα, στην οποία υπολογίζει ο Ντιέγκο Αλόνσο: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να είναι συνεχόμενα και μην έχοντας τον απαραίτητο χρόνο να ετοιμάσει με τον ιδανικό τρόπο την ομάδα του, άφησε εκτός τον βασικό γκολκίπερ, στα τέσσερα επίσημα ματς έως τώρα, Ντραγκόφσκι, τον τιμωρημένο (από πέρυσι) Κώτσιρα, ενώ ντεμπουτάρει σε επίσημη προεπιλογή ο νεοφερμένος αριστερός μπακ Φίλιπ Μαξ. Για λόγους τακτικής έμεινε έξω και ο Τσέριν, ώστε να είναι φρέσκος στο πρώτο παιχνίδι με τη Λανς στη Γαλλία. Δεν μπήκε στην 20άδα και ο Σπόραρ, που είναι υπό μεταγραφή, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε στο Άμστερνταμ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Το πρόγραμμα, στη μία προπόνηση που πρόλαβε να κάνει ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, περιελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, στατικές φάσεις και παιχνίδι τακτικής. Κανονικά συμμετείχε και ο Μπάλντοκ, όμως αντιμετωπίζεται συντηρητικά ο τραυματισμός του για αυτό και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες των playoffs του Conference League με τη Λανς.

Η πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ, έδρα που από φέτος ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιεί ξανά σε όλες τις διοργανώσεις, θα γίνει χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας που "κουβαλάει" το Τριφύλλι από το περυσινό ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Για διαφορετικούς λόγους συνεχίζουν να παραμένουν έξω οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Φικάι, Τσοκάι, Βέρμπιτς, Κλέινχεϊσλερ, Τρουιγέ, Νίκας, Πέρεθ και Αϊτόρ.