Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Λανς στην προπόνηση πριν από τον Παναθηναϊκό

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Λανς στην προπόνηση πριν από τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 08:38 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 22.08.2024

Οι οπαδοί της Λανς δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, αποθεώνοντας τους παίκτες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο κλίμα του αγώνα με τη Λανς, αφού την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα εκτός έδρας για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Conference League. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στα πέναλτι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη Λανς με στόχο να μπουν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα θέλουν να βγάλουν και αντίδραση μετά από την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη Κυριακή με 0-1 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Παράλληλα ο γαλλικός σύλλογος έχει αρχίσει κι αυτός την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μια προπόνηση είχαν και τη στήριξη των οπαδών τους.

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:39 - 20.08.2024

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις ενέργειές του, για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φακούντο Πελίστρι, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Λανς.

Συγκεκριμένα, η Λανς την Τρίτη (20/8) οργάνωσαν ανοιχτή προπόνηση, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό παρών, δημιουργώντας παράλληλα μια θερμή ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το παρών στο προπονητικό κέντρο ήταν πάνω από 3.000, δείχνοντας κάπως έτσι την ανυπομονησία τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Πράσινους.

Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να γεμίσουν και το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, αφού η Λανς έχει ανακοινώσει ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι sold out.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!