Απρόοπτο με τον Γερεμέγεφ, δεν παίζει με ΟΦΗ

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

i

Intime

Απρόοπτο με τον Γερεμέγεφ, δεν παίζει με ΟΦΗ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:37 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 03.03.2024

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί προσβλήθηκε με γαστρεντερίτιδα.

Πριν λίγη ώρα γνωστοποιήθηκε η ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί παίκτες του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Στα ονόματα δεν συμπεριλαμβανόταν αυτό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, όμως ο αποκλεισμός του δεν σχετίζεται με ποδοσφαιρικούς λόγους.

Ο Σουηδός στράικερ ταξίδεψε στο Ηράκλειο με την αποστολή του Τριφυλλιού, όμως αποκλείστηκε από την 20άδα της αναμέτρησης. Επειδή προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και έμεινε κλινήρης στο ξενοδοχείο, για να αναρρώσει.

Ο Τερίμ δεν πήρε ρίσκο με τον Γερεμέγεφ, εφόσον έχει επιλογές για την κορυφή της επίθεσης. Ο Φώτης Ιωαννίδης αρχίζει βασικός και ο Άντραζ Σπόραρ είναι στον πάγκο για να επιστρατευτεί ως αλλαγή, αν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Ο Γερεμέγεφ θα επιστρέψει στην Αθήνα με την ομάδα το βράδυ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για το επόμενο διήμερο θα ξεκουραστεί και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Αυτή την εβδομάδα δεν παρεμβάλλεται παιχνίδι στο μέσο και τα Play Offs αναμένεται να αρχίσουν την Κυριακή 10 Μαρτίου. Οπότε, ο Γερεμέγεφ έχει χρόνο για την ανάρρωση του.