Παναθηναϊκός: Άρχισε η προετοιμασία για τη Λανς, γυρίζουν στην 11άδα οι βασικοί

Παναθηναϊκός: Άρχισε η προετοιμασία για τη Λανς, γυρίζουν στην 11άδα οι βασικοί

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:44 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 22.08.2024

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί άρχισε η σύντομη προετοιμασία του Τριφυλλιού, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/8) με τη Λανς στη Γαλλία για τα playoffs του Conference League.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που άρχισαν βασικοί με τον Αστέρα AKTOR ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση σε τελειώματα. Η αποστολή του Τριφυλλιού θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (21/8) για τη Γαλλία, με σκοπό να πάρει το αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στη ρεβάνς να μπει στη League Stage της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Δεδομένα το rotation του Ντιέγκο Αλόνσο, στην ήττα της πρεμιέρας της Stoiximan Super League, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ήθελε να κρατήσει την ομάδα φρέσκια και ξεκούραστη, για αυτό επέλεξε αυτό το extreme makeover. Ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις βαθμούς εντός έδρας, εκτός προγράμματος. Ωστόσο, ο στόχος της πρόκρισης απέναντι στη σημαντική γαλλική ομάδα είναι μεγάλος. Οπότε ό,τι έγινε πρέπει να μείνει πίσω. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ουρουγουανός προπονητής - γενικά όχι μεγάλος λάτρης των πολλών αλλαγών - αναμένεται να επαναφέρει τους, θεωρητικά, βασικούς στην 11άδα, που θα μοιάζει πολύ με την επάνδρωση του αρχικού σχήματος στο Άμστερνταμ με μικροαλλαγές.

Έτσι, οι Ντραγκόφσκι, Τσέριν (αμφότεροι ήταν εκτός αποστολής με τους Αρκάδες), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μπακασέτας και Ιωαννίδης αναμένεται να είναι βασικοί, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ημέρες.