Η ενδεκάδα του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Μίλαν Ράσταβατς

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 19:09 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 18.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του για το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Stoiximan Super League.

Ο Asteras Aktor φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (18/08) για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Οι Αρκάδες ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα κυνηγήσουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε νοκ-άουτ είναι ο τραυματίας Άλχο.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος, με τους Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκαρσία και Χουχουμή να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ και Μπαρτόλο, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Κρέσπι και Καλτσάς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άνταμ.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Αλάγκμπε, Γκαρσία, Χουχουμής, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Καλτσάς, Άνταμ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!