Αλόνσο: «Δεν μας έβγαινε τίποτα, δεν παίξαμε όπως έπρεπε»

Αλόνσο: «Δεν μας έβγαινε τίποτα, δεν παίξαμε όπως έπρεπε»

Sportal newsroom 22:18 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 18.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην αποβολή του Ζέκα και στην κακή εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έκανε κακό παιχνίδι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μοιραία ήρθε η ήττα με 1-0.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού Ντιέγκο Αλόνσο, στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, αλλά και στην αποβολή του Ζέκα, που ασφαλώς έπαιξε ρόλο, αφού αμέσως ήρθε και το γκολ των Αρκάδων. Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός προπονητής μετά το ματς με τον Αστέρα:

«Αναμφισβήτητα η αποβολή ήταν σημαντική για το παιχνίδι, αλλά πέρα από αυτό εμείς δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Βεβαίως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, όμως, η αποβολή σίγουρα ήταν καθοριστική.

Μαύρη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, ο φοβερός Asteras Aktor έριξε αλάτι στην πληγή του αποκλεισμού από τον Άγιαξ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 18.08.2024

Μαύρη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, ο φοβερός Asteras Aktor έριξε αλάτι στην πληγή του αποκλεισμού από τον Άγιαξ

Ο Asteras Aktor έδειξε στο άδειο ΟΑΚΑ το πόσο πονηρό ήταν το ματς για τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν την κούραση και τις αλλαγές του Αλόνσο, την απογοήτευση των πρασίνων από τον αποκλεισμό στο Άμστερνταμ και φυσικά την αποβολή του Ζέκα και πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Κρέσπι.

Όταν έχεις έναν αντίπαλο που κλείνεται και αμύνεται στην περιοχή του και εμείς παίζουμε με παίκτη λιγότερο, τα πράγματα δυσκολεύουν. Επίσης φάνηκε ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση από την πρώτη στιγμή, δεν μας έβγαινε τίποτα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!