Ατομικό πρόγραμμα για Μαξίμοβιτς και Ίνγκασον

Ατομικό πρόγραμμα για Μαξίμοβιτς και Ίνγκασον

Sportal newsroom 21:52 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 05.09.2024

Μετά τον Μαξίμοβιτς και ο Ίνγκασον γύρισε νωρίτερα από τις διεθνείς του υποχρεώσεις, λόγω τραυματισμού, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη (5/9).

Μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και ο Ίνγκι Ίνγκασον ολοκλήρωσε πρόωρα τις διεθνείς του υποχρεώσεις, επιστρέφοντας στο Κορωπί. Ο Σέρβος χαφ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Κατόπιν συνεννόησης με την Ομοσπονδία της Σερβίας κρίθηκε καλύτερο για τον παίκτη να επιστρέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, όπως ενημέρωσε το Sportal.gr.

Το ίδιο πράγμα συνέβη και με τον Ίνγκασον. Ο Ισλανδός αμυντικός δεν αγωνίστηκε με την Athens Καλλιθέα, στη Λεωφόρο, όπως και ο Μαξίμοβιτς, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Κατά συνέπεια αποφασίστηκε να μην παίξει με την Εθνική Ισλανδίας, στα ματς με Μαυροβούνιο εντός και Τουρκία εκτός, για το Nations League. Και οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν είχε διαθέσιμο, στην προπόνηση της Πέμπτης, τον Φίλιπ Μαξ που δεν γυμνάστηκε λόγω ίωσης. Απουσίασαν, επίσης, οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Σπόραρ, Πελίστρι, Ντραγκόφσκι, Φικάι, Λίλο. Οι παίκτες του Τριφυλλιού έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο.