Δείπνο στον Παναθηναϊκό με πρωτοβουλία Τερίμ

Δείπνο στον Παναθηναϊκό με πρωτοβουλία Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:30 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 29.05.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείπνησαν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με πρωτοβουλία του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός τίτλου, η ψυχολογία πλέον δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο και ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε πρωτοβουλία να αλλάξει την κατάσταση πριν το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απόψε, λοιπόν, με πρωτοβουλία του 70χρονου Τούρκου τεχνικού η ομάδα δείπνησε σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

Παρόντες ήταν φυσικά οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο επιχειρησιακός διευθυντής Σπύρος Βλάχος και ο τιμ μάνατζερ Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο Τερίμ προχώρησε σε αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να τονώσει το ηθικό των παικτών και να συσφίξει τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές. Είναι γνωστό ότι ο Τούρκος είχε διαφορές με ορισμένους «πράσινους», εξαιτίας των αποφάσεων του για την ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να αλλάξει την ατζέντα και να επαναφέρει το θετικό κλίμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Για αυτό προσκάλεσε σύσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα σε δείπνο.

Ο Τερίμ ζήτησε συσπείρωση από τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως είναι προς το συμφέρον όλων να τερματίσουν στη δεύτερη θέση και να κατακτήσουν το Κύπελλο. Ούτως ώστε να τελειώσουν τη σεζόν με τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις.

Επίσης, ο Τερίμ εξήγησε πως όλοι έχουν υποχρέωση στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του να τα δώσουν όλα στα τρία παιχνίδια που απομένουν. Γιατί θα είναι σημαντικό για το club να παίξει στην Ευρώπη και να πάρει ένα τρόπαιο.