Δείτε τον Τάσο Μπακασέτα με φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Τάσος Μπακασέτας

i

©Intime

Δείτε τον Τάσο Μπακασέτα με φανέλα του Παναθηναϊκού (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:28 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.08.2024

Η γνωστή τουρκική ιστοσελίδα «Sabah» φαίνεται πως είναι σίγουρη για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να τον ντύσει στα «πράσινα».

Ο Φατίχ Τερίμ είναι και με τη βούλα προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο προπονητή να φτάνει στην Ελλάδα την Τετάρτη (27/12). Η άφιξη του και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πράσινων» φαίνεται πως πυροδότησε αρκετά σενάρια όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.

Ένα από αυτά, λοιπόν, έχει να κάνει και με τον Τάσο Μπακασέτα. Τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρεται αρκετά ότι το «τριφύλλι» έχει κλείσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό από την Τραμπζονσπόρ.

Η «Sabah», λοιπόν, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και αποφάσισε να τον... φέρει ήδη στον Παναθηναϊκό. Πιο αναλυτικά, το Μέσο της χώρας έντυσε τον 30χρονο με τη φανέλα του «τριφυλλιού», σε ανάρτησή της στα social media. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ομάδα της Τραπεζούντας από τα μέσα της σεζόν 2020-21 και μετράει πάνω 100 συμμετοχές, 33 γκολ, 23 ασίστ και ένα πρωτάθλημα Τουρκίας.