«Χτυπάει» Φίλιπ Μαξ ο Παναθηναϊκός!

«Χτυπάει» Φίλιπ Μαξ ο Παναθηναϊκός!

Sportal newsroom 10:29 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 05.08.2024

Τη λύση που ψάχνει για το αριστερό άκρο της άμυνάς του φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει ο Παναθηναϊκός, διότι τα τελευταία 24ωρα έχει μπει πολύ δυναμικά για την απόκτηση του 31χρονου Γερμανού, Φίλιπ Μαξ, που έχει υπάρξει και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Έναν πρωτοκλασάτο αριστερό μπακ έχουν κυκλώσει στη λίστα τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Με σκοπό να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατό, ακόμα και στο επόμενο 48ωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» είναι ο Φίλιπ Μαξ. Ο 31χρονος Γερμανός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όμως δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και θα παραχωρηθεί.

O Μαξ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον αγοράσει με μεταγραφή. Οι επαφές διεξάγονται υπό άκρα μυστικότητα εδώ και μερικές μέρες και με βάση τις ενδείξεις, το deal έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Ο Μαξ έχει αξιοσημείωτα στατιστικά, που παραπέμπουν περισσότερο σε αριστερό εξτρέμ παρά σε μπακ. Συγκεκριμένα, σε 471 παιχνίδια, ο Μαξ μετρά 47 γκολ και 79 ασίστ. Νούμερα που αποδεικνύουν την επιθετικότητα του και καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις του Ντιέγκο Αλόνσο.

Η γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξένησε την Κυριακή ένα αναλυτικό ρεπορτάζ, που εξηγούσε ότι ο Μαξ έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, Ντίνο Τοπμέλερ και από τις περσινές 23 συμμετοχές του, οι 17 ήταν ως αναπληρωματικός.

Αναμφίβολα, εφόσον το Τριφύλλι ολοκληρώσει την απόκτηση του Μαξ, θα αναβαθμίσει την αριστερή πλευρά του σε σύγκριση με τον προκάτοχο στον ρόλο, τον Χουάνκαρ. Ο Μαξ έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Γερμανίας, ενώ έχει και κλήσεις στην αποστολή χωρίς να χρησιμοποιηθεί.