Παναθηναϊκός: Έφυγαν 35.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Έφυγαν 35.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:45 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 05.10.2024

Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ομάδας, με τη διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά.

Η σημασία του ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ, για τη Stoiximan Super League είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Πέραν του γοήτρου, το οποίο πάντα παίζει ρόλο στο κλασικό ελληνικό ντέρμπι, οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός απέχουν πέντε βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές. Οι Πειραιώτες είναι σε καλύτερη μοίρα και αγωνιστική κατάσταση, με το Τριφύλλι να επιζητά το ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό που θα του... γυρίσει τον διακόπτη και θα επιφέρει ηρεμία στη διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων, που έρχεται.

Γαρρής: «Στόχος ένα γεμάτο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό και Τσέλσι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 05.10.2024

Γαρρής: «Στόχος ένα γεμάτο ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό και Τσέλσι»

Για την επιβράβευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους φιλάθλους της ομάδας, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη δυνατότητα και το κίνητρο να λάβουν μία πρόσκληση για το ματς με την Τσέλσι στο Conference League, μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας Σταμάτης Γαρρής.

Οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να μαζευτεί κόσμος στο ΟΑΚΑ, δείχνουν να αποδίδουν. Αρχικά, όπως στο εντός έδρας ματς με τη Λανς για το Conference League, η μεταφορά των φιλάθλων από την ελληνική Περιφέρεια εφαρμόστηκε και στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Έτσι, μόνο με την αγορά εισιτηρίου οι Παναθηναϊκοί από την επαρχία, που αιτήθηκαν την παροχή αυτή, έχουν την ευκαιρία να έρθουν στην Αθήνα δίχως να επιβαρυνθούν με έξοδα μετακίνησης. Για τις εποχές που ζούμε, εξαιρετικά, σημαντικό...

Επίσης, η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προσφέρει δωρεάν πρόσκληση, έως την κάλυψη του αριθμού των 40.000, για τον εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι (2η αγωνιστική της League Phase του Conference League) σε όσους προμηθεύτηκαν ή θα προμηθευτούν εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κινητοποίησε σημαντική μερίδα φιλάθλων. Θα έχουν, έτσι, τη δυνατότητα με ένα εισιτήριο να παρακολουθήσουν δια ζώσης δύο σπουδαία παιχνίδια απέναντι στους Πειραιώτες και τους Λονδρέζους.

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:53 - 04.10.2024

«Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!»: Δωρεάν πρόσκληση με την Τσέλσι στους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο Παναθηναϊκός, προσφέροντας δωρεάν πρόσκληση για τον αγώνα με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, στους κατόχους εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Σύμφωνα με το γράφημα της ticketmaster, στο stadium map του ΟΑΚΑ, η διάθεση των εισιτηρίων, έως τώρα, πλησιάζει και ίσως ξεπερνά τις 35.000. Συγκεκριμένα, μόνο το κομμάτι του γηπέδου προς τη μεριά της Λεωφόρου Κηφισίας μοιάζει θέμα χρόνου να γεμίσει. Το μισό γήπεδο, δηλαδή, μια και απομένουν λίγα εισιτήρια στις θύρες 5Α (159), 8Α (211), 8Β (110) και 10Γ (255). Τα στοιχεία είναι μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (19:30).

Στο υπόλοιπο μισό του ΟΑΚΑ, από την πλευρά των επισήμων και των δημοσιογραφικών θεωρείων, υπάρχουν αρκετά εισιτήρια σε πάνω και κάτω διάζωμα. Οπότε, μένει να φανεί πόσος κόσμος ακόμα θα εξασφαλίσει την είσοδό του στο ντέρμπι, έχοντας τη δυνατότητα να δει και το επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Τσέλσι. Το διακύβευμα του ντέρμπι, ειδικά για τον Παναθηναϊκό, είναι γνωστό και το ιδανικό θα είναι να γεμίσει το γήπεδο, αποτελώντας τον μεγάλο σύμμαχο των Πράσινων για την τελική επικράτηση.