Είδε από κοντά την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος

i

© Intime

Είδε από κοντά την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος

Sportal newsroom 22:37 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 21.06.2024

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αυστρία και η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία του εν όψει σεζόν 2024 - 25, αφού το ταξίδι του σε αυτή ξεκινάει από νωρίς. Συγκεκριμένα, στις 25 του Ιουλίου, η ομάδα θα δώσει τη δική της μάχη κόντρα στον νικητή του αγώνα Μπότεφ Πλόβντιβ-Μάριμπορ, για τον 2ο προκριματικό του Europa League.

Tην Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, πριν ο σύλλογος πετάξει για την Αυστρία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η προπόνηση αυτή, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είδε από κοντά Αλόνσο και ποδοσφαιριστές.

Η Σέφιλντ δεν αφήνει τον Μπάλντοκ να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:08 - 21.06.2024

Η Σέφιλντ δεν αφήνει τον Μπάλντοκ να προπονηθεί με τον Παναθηναϊκό!

Ανεξήγητη η συμπεριφορά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προς τον Μπάλντοκ, καθώς δεν του επιτρέπει να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν τις 30 Ιουνίου, όταν λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του.

Το πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού δεν ακολούθησαν οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας, οι οποίοι ήταν ή είναι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες. Το ίδιο και ο Αράο που πήρε έξτρα μέρες άδεια. Από εκεί και πέρα, ο Αλόνσο έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Αυστρία και αυτοί θα είναι οι:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.