Βοτανικός: Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου
i

©intime

Βοτανικός: Εκδόθηκε η προέγκριση της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου

Sportal newsroom 13:25 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 21.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έλαβε το έγγραφο, στο οποίο δίνεται η προέγκριση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου, κάτι που λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας για τον Βοτανικό.

Εξελίξεις υπάρχουν για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι έλαβαν το έγγραφο, στο οποίο δίνεται η προέγκριση για την άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου, κάτι που λειτουργεί ως δικλείδα ασφαλείας για το νέο γήπεδο της αθηναϊκής ΠΑΕ. Πρόκειται για μία πράξη που πρόκειται να εφαρμοστεί μόνο αν κατασκευαστεί το γήπεδο στον Βοτανικό.

Η άδεια αναμένεται να εκδοθεί άμεσα προκειμένου να αρχίσουν οι οικοδομικές εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και έναν μήνα έχει εκδοθεί και η προέγκριση της άδειας δόμησης του γηπέδου, είδηση που την έκανε γνωστή ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Ιδού η προέγκριση της άδειας κατεφάδισης της Λεωφόρου, ασφαλιστική δικλείδα ώστε να υλοποιηθεί η ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η οριστική άδεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.gr, αναμένεται σύντομα, τις επόμενες εβδομάδες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Οι συστηματικές ενέργειες των Υπηρεσιών του δήμου, των μελετητών και των συναρμόδιων Υπουργείων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιάνουν τόπο.

Και συνεχίζουμε…», ήταν τα λόγια του Δημάρχου.