Εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie B η Σπέτσια - Τι σημαίνει αυτό για τον Ντραγκόβσκι και τον Παναθηναϊκό

Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι

i

Intime

Εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie B η Σπέτσια - Τι σημαίνει αυτό για τον Ντραγκόβσκι και τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Χούπης 10:09 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 29.05.2024

Η Σπέτσια εξασφάλισε την παραμονή της στη Serie B και τα δεδομένα για τον Ντραγκόβσκι μπορεί πλέον να διαφοροποιηθούν.

Η Σπέτσια το βράδυ της Παρασκευής (10/5) επικράτησε με 2-1 της Βενέτσια στην τελευταία αγωνιστική της Serie B και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της χωρίς μάλιστα να παίξει playoffs.

Το γεγονός αυτό επηρέασε τον Παναθηναϊκό, μιας και έχει στο ρόστερ του τον Μπαρτολομέι Ντραφκόβσκι ως δανεικό από την ιταλική ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα του δεν έπεσε κατηγορία, τότε ίσως να διαφοροποιηθεί και η όποια διαπραγμάτευση μπορεί να υπάρξει μεταξύ της Σπέτσια και του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος εξήγησε εμμέσως τη μεγαλύτερη αδυναμία του...

Ο Αλαφούζος εξήγησε εμμέσως τη μεγαλύτερη αδυναμία του...

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιέγραψε πως πείστηκε για την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ και ακριβώς αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει, προκειμένου τα λεφτά που ξοδεύει για τον Παναθηναϊκό να αποδώσουν αποτελέσματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στην Ιταλία, η οψιόν αγοράς βρίσκεται στα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Αν η Σπέτσια έπεφτε κατηγορία, τότε οι πράσινοι σίγουρα θα ξεκινούσαν από μηδενική βάση την προσπάθεια αγοράς του παίκτη. Και ίσως να κατάφερναν να τον κρατήσουν με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο. Τώρα, με τη Σπέτσια να μην έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη, πιθανόν να μη ρίξει και τις απαιτήσεις της. Ο ίδιος ο τερματοφύλακας, πάντως, δε δείχνει την παραμικρή διάθεση να γυρίσει στην ιταλική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας «φωτογράφισε» το προφίλ του Τερίμ για τον πάγκο της ομάδας του

Την ίδια ώρα στην Τουρκία κάνουν λόγω για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον προπονητή των Πρασίνων, Φατίχ Τερίμ. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης μιλώντας σε podcast αναφέρθηκε σε τρεις Τούρκους τεχνικούς, οι οποίοι μπορεί να κινήσουν το ενδιαφέρον του συλλόγου.

Ενγκίν Φιράτ, Έρολ Μπουλούτ και Φατίχ Τερίμ είναι τα τρία ονόματα που ανέφερε ο Χασάν Αράτ, με τον δεύτερο να έχει συνδεθεί ακόμα και για τον Παναθηναϊκό.