Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Μπακασέτας - Ο Λημνιός πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα

Τάσος Μπακασέτας

i

©intime

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Μπακασέτας - Ο Λημνιός πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα

Sportal newsroom 17:40 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 03.07.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ενδεκάδας και τη θέση του να την πάρει ο Λημνιός.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Τάσος Μπακασέτας λίγο πριν από το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Πάφο, ένιωσε μερικές ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ενδεκάδας. Αφού ήταν να ξεκινήσει κανονικά βασικό, πίσω από τον Γερεμέγεφ.

Τη θέση του Έλληνα μέσου την πήρε ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος θα αγωνιστεί στα άκρα, ενώ ο Τζούρισιτς θα μπει στο κέντρο, πίσω από τον Σουηδό επιθετικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πράσινοι έχουν σε 23 μέρες, στις 25 Ιουλίου, τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League και κάπως έτσι σήμανε... κόκκινος συναγερμός στον Ουρουγουανό προπονητή της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπότεφ - Μάριμπορ. Μάλιστα οι άνθρωποι των Πρασίνων έχουν ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της Μάριμπορ για να δουν το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες παίξουν μεταξύ τους.

Το γήπεδο της σλοβενικής ομάδας έχει χωρητικότητα 11.500 θεατών και ο Παναθηναϊκός, αν παίξει με τη Μάριμπορ, τότε θα πάρει περίπου 500 εισιτήρια. Η ρεβάνς υπενθυμίζεται θα γίνει την 1η Αυγούστου.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τη βουλγάρικη ομάδα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου σε περίπτωση που παίξουν με αυτούς.