Επεισόδια στη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΕΛ.ΑΣ (gallery)

Τα επεισόδια στο συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου

i

© Intime

Επεισόδια στη Λεωφόρο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΕΛ.ΑΣ (gallery)

Sportal newsroom 17:43 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά του Γιάννη Αλαφούζου, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΕΛ.ΑΣ.

Το μεσημέρι της Κυριακής, χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Στόχος αυτής της εκδήλωσης να δοθεί το μήνυμα στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Ωστόσο, το συλλαλητήριο τελικά ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αφού οι οπαδοί των πράσινων συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Στο σημείο έγινε ρίψη δακρυγόνων από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι και τον σταθμό «Αμπελόκηποι», αρκετοί δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τα χημικά.

Μετά τα επεισόδια οι φίλοι του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν στα δύο. Αρκετοί από αυτούς προχώρησαν προς την κάτω μεριά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς τη Λεωφόρο, όπου και θα διεξαχθεί στις 20:00 το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.