Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Ουναΐ, Μαξίμοβιτς και Πελίστρι

Αζεντίν Ουναΐ, Φακούντο Πελίστρι.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν Ουναΐ, Μαξίμοβιτς και Πελίστρι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:06 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 17.10.2024

Οι Αζεντίν Ουναΐ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Φακούντο Πελίστρι επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου γύρισαν και οι τελευταίοι διεθνείς, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων με τις Εθνικές τους ομάδες, για το «παράθυρο» του Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα οι Μαξίμοβιτς, Ουναΐ και Πελίστρι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Κάτι που σημαίνει ότι την Παρασκευή (18/10) θα προπονηθούν κανονικά και θα υπολογίζονται από τον κόουτς Αλόνσο για τον αγώνα της Κυριακής, στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ.

Οι Αζεντίν Ουναΐ και Φακούντο Πελίστρι προέρχονται από μεγάλα και κοπιαστικά ταξίδια. Οπότε μένει να φανεί αν ο Ουρουγουανός προπονητής θα τους υπολογίζει ως βασικούς στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης είχε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό και θεραπεία έκαναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ, οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Τριφυλλιού.

Αντίθετα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι που συγκεντρώνει, πλέον, σημαντικές πιθανότητες ακόμα και για το αρχικό σχήμα κόντρα στους Κρητικούς. Αφού ξεπέρασε απόλυτα τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.