Παναθηναϊκός: «Έπρεπε ν’ ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα, ο Σιδηρόπουλος είπε ότι δεν λειτουργούσε το VAR»

Παναθηναϊκός: «Έπρεπε ν’ ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα, ο Σιδηρόπουλος είπε ότι δεν λειτουργούσε το VAR»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:45 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 18.08.2024

Στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με 1-0 και οι πράσινοι μετά το ματς σχολίαζαν ότι το γκολ των Αρκάδων έπρεπε ν’ ακυρωθεί.

Ο λόγος είναι ότι υπήρχε παίκτης του αντιπάλου δίπλα στο τείχος που έκαναν οι πράσινοι, σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου, όπως αναφέρεται στον κανονισμό.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, σχολίαζαν: «Είναι απαράδεκτο να αλλοιώνονται από την πρώτη αγωνιστική τα αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος.

Αυτό αποτελεί τεράστια ευθύνη της ΕΠΟ για τους περίεργους ορισμούς που έκανε, δείχνοντας και τι θα επακολουθήσει.

Μαύρη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, ο φοβερός Asteras Aktor έριξε αλάτι στην πληγή του αποκλεισμού από τον Άγιαξ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 18.08.2024

Μαύρη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό, ο φοβερός Asteras Aktor έριξε αλάτι στην πληγή του αποκλεισμού από τον Άγιαξ

Ο Asteras Aktor έδειξε στο άδειο ΟΑΚΑ το πόσο πονηρό ήταν το ματς για τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν την κούραση και τις αλλαγές του Αλόνσο, την απογοήτευση των πρασίνων από τον αποκλεισμό στο Άμστερνταμ και φυσικά την αποβολή του Ζέκα και πήραν σπουδαία νίκη με 1-0 με σκόρερ τον Κρέσπι.

Απόψε στο ΟΑΚΑ κατακυρώθηκε γκολ του αντιπάλου μας που θα έπρεπε, βάσει κανονισμού να ακυρωθεί και να δοθεί έμμεσο φάουλ υπέρ μας.

Εν τω μεταξύ ο κ. Σιδηρόπουλος, διαιτητής που κατά το παρελθόν έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό, ειδοποίησε τις ομάδες αμέσως μετά το γκολ, ότι δεν λειτουργούσε το VAR…».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!