«Ο Παναθηναϊκός δίνει 7 εκατ. ευρώ για Ζότα Σίλβα» - Αντίπαλος του τριφυλλιού ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

«Ο Παναθηναϊκός δίνει 7 εκατ. ευρώ για Ζότα Σίλβα» - Αντίπαλος του τριφυλλιού ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Γιώργος Σακελλαρίου 19:48 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 30.07.2024

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Γκιμαράες έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, την Κράσνονταρ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν ακόμα εξτρέμ και ο Πορτογάλος Ζότα Σίλβα της Γκιμαράες είναι από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί.

Οι πράσινοι δεν διαρρέουν αν είναι ακόμα στη λίστα ή έχει τελειώσει η υπόθεσή του, αλλά σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ έχουν κάνει πρόταση επτά εκατ. ευρώ, ενώ αντίπαλός τους είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης!

Μόνο που ο τελευταίος δεν φέρεται να θέλει τον 25χρονο εξτρέμ για τους ερυθρόλευκους του Πειραιά, αλλά για τους ερυθρόλευκους της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου προπονητής είναι ο Πορτογάλος (και παλιός προπονητής τερματοφυλάκων στους πράσινους επί εποχής Ζεσουάλντο Φερέιρα) Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

«Η Βιτόρια Γκιμαράες και ο Ζότα Σίλβα είναι πολύ κοντά στην επιβεβαίωση της πώλησης στη φετινή καλοκαιρινή αγορά, σύμφωνα με την εφημερίδα Ojogo», τόνιζαν αρχικά οι Πορτογάλοι, ενώ σύμφωνα με την Record τρεις ομάδες έχουν κάνει πρόταση και η μία είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι και η Νότιγχαμ του Μαρινάκη φέρονται να δίνουν 7 εκατ. ευρώ, ενώ η καλύτερη πρόταση, αν ισχύει το ρεπορτάζ, είναι της ρωσικής Κράσνονταρ με 11 εκατ. ευρώ.

Πλήγμα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό - Η αντίδραση του Αλαφούζου για τις ύβρεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:44 - 29.07.2024

Πλήγμα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό - Η αντίδραση του Αλαφούζου για τις ύβρεις

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να κόψει την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια και αυτή του μέλους για τα διαρκείας φέρνοντας τα πάνω - κάτω στον Ερασιτέχνη. Έκτακτο Δ.Σ. του ΑΟ.

Η ανάρτηση των Πορτογάλων

Να θυμίσουμε ότι ο Σίλβα (γεννημένος 1/8/99) είναι δεξιοπόδαρος με ύψος 1,78 και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Με την Γκιμαράες έχει συμβόλαιο έως το 2025 και η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ζότα Σίλβα στην Γκιμαράες συνολικά έχει 19 γκολ και 11 ασίστ σε 82 αγώνες. Ξεκίνησε από την Ακαδημίας της Σοουσένσε, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πάσος Φερέιρα, την Εσπίνιο, τη Λεϊσόες και την Κάσα Πία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!