Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 13.08.2024

Παρά τα αγγλικά δημοσιεύματα για προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη από την Αγγλία, οι Λέστερ και Σαουθάμπτον έχουν απλώς ρωτήσει για τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Οι φήμες από την Αγγλία για τον Φώτη Ιωαννίδη διογκώθηκαν τη Δευτέρα, με απανωτά δημοσιεύματα για πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ... Η Λέστερ εμφανίστηκε πρόθυμη να πληρώσει 27 εκατομμύρια ευρώ εφάπαξ ποσό για τον διεθνή επιθετικό και ακολούθησε η Σάουθαμπτον με πρόθεση να καταβάλλει 30 εκατομμύρια ευρώ.

Καταρχάς, ανεξαρτήτως της ισχύς των δημοσιεύματων, η στάση του Γιάννη Αλαφούζου είναι ξεκάθαρη για τον Ιωαννίδη: δεν πωλείται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει στην πλευρά του 24χρονου στράικερ ότι καμία πρόταση δεν θα γίνει αποδεκτή και ο παίκτης θα μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 12.08.2024

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει άμεση ανάμειξη στις μεταγραφικές υποθέσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Περαιτέρω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, η πραγματικότητα διαφέρει σε σύγκριση με τα αγγλικά ρεπορτάζ. Το ενδιαφέρον της Λέστερ και της Σαουθάμπτον για τον Ιωαννίδη είναι υπαρκτό και όντως, έχουν διερευνήσει τι ισχύει με το καθεστώς του. Τόσο από τους εκπροσώπους του Βοιωτού άσου, όσο και από ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, η ερώτηση για τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη, δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Μέχρι την ώρα που γράφεται το κείμενο, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΠΑΕ δεν έχει σταλεί προσφορά με τα νούμερα που δημοσιεύτηκαν στον αγγλικό Τύπο.

Με πόσα λεφτά θα άλλαζε γνώμη ο Αλαφούζος για τον Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 12.08.2024

Με πόσα λεφτά θα άλλαζε γνώμη ο Αλαφούζος για τον Ιωαννίδη

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιμείνει να αρνείται τις προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη, παρότι τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς. Με συνέπεια όλοι να αναρωτιούνται εάν υπάρχει ποσό που θα τον ανάγκάζε να απαντήσει «ναι».

Επιπροσθέτως, «πηγές» του Sportal από την Αγγλία, επισημαίνουν πως η νεοφώτιστη στην Premier League Σαουθάμπτον, δεν θα μπορούσε να πληρώσει τόσα χρήματα για τον Ιωαννίδη. Οπότε, εκτιμούν πως δύσκολα θα επανέρθει, όταν διαπίστωσε την αδιαλλαξία του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του αρχηγού του.

Η Λέστερ έχει την οικονομική ευχέρεια να καλύψει τις απαιτήσεις του Τριφυλλιού και ίσως να εμφανιστεί επισήμως στο προσκήνιο. Για την ώρα, αυτό δεν έχει συμβεί και η τελευταία ομάδα που προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη με συγκεκριμένη προσφορά είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία δόθηκε αρνητική απάντηση.