Προεργασία για Μάριμπορ – Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 500 εισιτήρια αν πάει Σλοβενία

Προεργασία για Μάριμπορ – Ο Παναθηναϊκός θα πάρει 500 εισιτήρια αν πάει Σλοβενία

Γιώργος Σακελλαρίου 11:30 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:42 - 02.07.2024

Το στέλεχος του Παναθηναϊκού Σπύρος Βλάχος βρέθηκε στο Μάριμπορ, αφού ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσει τη σλοβενική ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν στις 25 Ιουλίου.

Οι πράσινοι, όπως είναι γνωστό, θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και αντίπαλός τους στο ΟΑΚΑ θα είναι μία εκ των Μάριμπορ, Μπότεφ Πλόβντιβ.

Η ρεβάνς θα γίνει την 1η Αυγούστου σε Σλοβενία ή Βουλγαρία, αντίστοιχα. Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σπύρος Βλάχος βρέθηκε την Δευτέρα στο Μάριμπορ, το οποίο απέχει τρεις ώρες οδικώς από το Σλάντμινγκ, προκειμένου να κάνει μία προεργασία. Να δει το γήπεδο της Μάριμπορ, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους Σλοβένους.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Σ’ αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, έχει δηλώσει επίσημα ότι σκοπεύει να επενδύσει στη Μάριμπορ. Το έχει επιβεβαιώσει και η ομάδα της Σλοβενίας, ωστόσο, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η είσοδος του Ατζούν.

Ο Βλάχος, λοιπόν, είδε το γήπεδο της Μάριμπορ χωρητικότητας 11.500 θεατών. Συζήτησε με τους Σλοβένους και εφόσον, αυτοί είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού, τότε το «τριφύλλι» θα προμηθευτεί 500 εισιτήρια. Η ρεβάνς βέβαια είναι σε μία εποχή που δύσκολα ευνοεί την εκδρομή από την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει Γιαννούλη, στρέφεται σε ξένο αριστερό μπακ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:07 - 01.07.2024

Ο Παναθηναϊκός αφήνει Γιαννούλη, στρέφεται σε ξένο αριστερό μπακ

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει αρνητικά μηνύματα από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννούλη και αποφάσισε να μην τον περιμένει άλλο, ενεργοποιώντας άμεσα την εναλλακτική επιλογή για την αριστερή πτέρυγα.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στις 11 Ιουλίου με τους Βούλγαρους. Η Μπότεφ θα υποδεχθεί τη Μάριμπορ στις 11 του μήνα και θα βρεθεί στο γήπεδο συνεργάτης του Αλόνσο για να τσεκάρει τις ομάδες, αλλά και άνθρωπος της ομάδας, ώστε να κάνει και για το Πλόβντιβ μία προεργασία, αν τελικά είναι η Μπότεφ αυτή που θα προκριθεί. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη ρεβάνς που έχει οριστεί για τις 18 Ιουλίου στη Σλοβενία.