A Bola: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για τον Ζότα Σίλβα»
i

© Imago

A Bola: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για τον Ζότα Σίλβα»

Sportal newsroom 17:57 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 21.07.2024

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται ότι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Πορτογάλου εξτρέμ, Ζότα Σίλβα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει δύο εξτρέμ και όπως διαβάστε το Σάββατο (21/07) στο Sportal ο Ζότα Σίλβα είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Ο Σίλβα είναι 25 ετών (1/8/99), δεξιοπόδαρος με ύψος 1,78 και παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Σίλβα ανήκει στην Γκιμαράες με την οποια έχει συμβόλαιο έως το 2025 και η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα και σε ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι το Τριφύλλι είναι έτοιμο να κινηθεί για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, η A Bola σε δημοσίευμα της ανέφερε ότι οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Γκιμαράες.

Βέβαια, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση. «Θα είναι δύσκολο για τον ελληνικό σύλλογο να φτάσει το ποσό που η Γκιμαράες ζητά για τον ποδοσφαιριστή της», αναφέρει μεταξύ άλλων η A Bola.

Ο Ζότα Σίλβα στην Γκιμαράες συνολικά έχει 19 γκολ και 11 ασίστ σε 82 αγώνες. Ξεκίνησε από την Ακαδημίας της Σοουσένσε, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πάσος Φερέιρα, την Εσπίνιο, τη Λεϊσόες και την Κάσα Πία.