Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα με την Μπόρατς (vids)

Οι Αράο και Τετέ.

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα με την Μπόρατς (vids)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 21:38 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 02.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι ποδοσφαιριστές του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα στη League Phase του Conference League, στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, κόντρα στην Μπόρατς.

Αποστολή Sportal στην Μπάνια Λούκα: Λάμπρος Γκαραγκάνης

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League, στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν απογευματινή προπόνηση στο "Γκράτσκι Στάντιον", όπου την Πέμπτη (3/10, 22:00) θα αντιμετωπίσουν τους Βόσνιους, σε ένα παιχνίδι που αναζητούν, εναγωνίως, τους βαθμούς της νίκης. Και μία καλή αρχή, στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης...

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν βρίσκεται στην Μπάνια Λούκα, όμως μαζί με το ενεργό ρόστερ της ευρωπαϊκής λίστας προπονήθηκαν και παίκτες που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτή. Όπως οι Ζέκα και Νίκας, οι οποίοι ακολούθησαν την αποστολή των Πράσινων στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!
CONFERENCE LEAGUE

19:16 - 02.10.2024

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Την απάντηση για τον Βαγιαννίδη πρέπει να τη δώσει ο Παναθηναϊκός, όχι εγώ» - «Φιλενάδα μου η πίεση, την ξέρω από παιδάκι»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για αποτελέσματα, αλλά και στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Μπόρατς για το Conference League.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού, για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Εκτός για διαφορετικούς λόγους είναι οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Πέρεθ, Τρουιγέ, Νίκας, Ζέκα, Λημνιός, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα και Βέρμπιτς.