Έτοιμος για την Τούμπα ο Μαξίμοβιτς

Οι Ντιέγκο Αλόνσο και Νεμάνια Μαξίμοβιτς

Έτοιμος για την Τούμπα ο Μαξίμοβιτς

Λάμπρος Γκαραγκάνης 18:20 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 05.09.2024

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αποκλείστηκε από την Εθνική Σερβίας, λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στην Αθήνα και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος μέσος του Τριφυλλιού αποκλείστηκε από τη συνέχεια των διεθνών υποχρεώσεων της Σερβίας, λόγω τραυματισμού. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είχε μείνει εκτός και στο πιο πρόσφατο ματς της Stoiximan Super League με την Athens Καλλιθέα, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Σερβίας, για αυτό και μετέβη κανονικά στη χώρα του, ως οφείλει, για τα παιχνίδια με Ισπανία εντός και Δανία εκτός στο πλαίσιο του Nations League.

Οι ενοχλήσεις του Μαξίμοβιτς δεν υποχώρησαν, με συνέπεια να συζητηθεί ανάμεσα στον προπονητή του, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, την Ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για την αποθεραπεία του. Η απόφαση αυτή ελήφθη, επομένως ο παίκτης καλείται στο επόμενο διάστημα να δουλέψει στην αποκατάστασή του, προσεκτικά, κυρίως επειδή το ζήτημα που έχει (από τον επαναληπτικό με τη Λανς και μετά) είναι μυικό.

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς είναι ένα από τα πιο ύπουλα συμπτώματα σοβαρότερου τραυματισμού, που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ντιέγκο Αλόνσο για την Τούμπα με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Όπως ανακοινώθηκε, την Κυριακή (15/9, 20:30), για την 4η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη. Σε ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για το Τριφύλλι...