Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός

Φίλιπ Μαξ

i

eintracht.de

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό - Πότε θα παίξει ο Γερμανός

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:27 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 05.08.2024

To Sportal παραθέτει τους όρους της μεταγραφής του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό, για το κόστος και τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο Γερμανός αριστερός μπακ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση.

Τα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο Φίλιπ Μαξ βρίσκεται καθ' οδόν για την Αθήνα και θα φτάσει εντός της ημέρας. Ο Γερμανός αριστερός μπακ έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Τρίτης (6/5) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έκλεισαν τη συμφωνία με την πλευρά του Μαξ και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ουσιαστικά, η είδηση διάρρευσε όταν όλα είχαν διευθετηθεί και ο παίκτης ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Στο μεταξύ, ο Γερμανός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ της γερμανικής έκδοση τους Sky Sport, αποκάλυψε το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Μαξ. Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 1 εκατομμύρια ευρώ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την αγορά του 31χρονου αμυντικού. Πριν δύο χρόνια, η απόκτηση του από την Αϊντχόφεν είχε κοστίσει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαξ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Αν και ο Πλέτενμπεργκ αφήνει ένα ενδεχόμενο η συμφωνία να προβλέπει επέκταση για άλλον ένα χρόνο, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η ανάρτηση δεν αναφέρεται στις ετήσιες αποδοχές του Μαξ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, o 31χρονος αριστερός μπακ θα εισπράττει 1,1 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν, ενώ έχει όρους με μπόνους επίτευξης στόχων, όπως τις προκρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την κατάκτηση τίτλων.

Ο Μαξ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οπότε από άποψη ετοιμότητας μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Μάλιστα, ο παίκτης αγωνίστηκε 45 λεπτά στο τελευταίο φιλικό της Άιντραχτ με τη μεξικανική Χουάρες, αλλά ο Ντίνο Τοπμελέρ τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό, αφού έχει άλλους δύο αριστερούς μπακ που προτιμά. Εναπόκειται στον Ντιέγκο Αλόνσο, εφόσον το διαδικαστικό κομμάτι ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA για τους αγώνες με τον Άγιαξ.