Παναθηναϊκός: Φόρος τιμής στον Μπάλντοκ, με πρωτοβουλία του Αλόνσο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Φόρος τιμής στον Μπάλντοκ, με πρωτοβουλία του Αλόνσο

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:08 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 14.10.2024

Την πρώτη προπόνηση, μετά την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, πραγματοποίησε το Τριφύλλι ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη του προγράμματος στη μνήμη του εκλιπόντος, με πρωτοβουλία του Ντιέγκο Αλόνσο.

Μετά από τέσσερις ημέρες απουσίας από τις προπονήσεις, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Πράσινων επέστρεψαν στο Κορωπί. Κάτω από συνθήκες θλίψης και μεγάλου ψυχολογικού βάρος, από τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, άρχισε η προετοιμασία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δηλαδή, για το εκτός έδρας ματς, στο Ηράκλειο, για το Πρωτάθλημα.

Την Κυριακή (20/10, 18:00), το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι ποδοσφαιριστές του, όπως και ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του 31χρονου αμυντικού, ενός μέλους της οικογένειας του συλλόγου.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, κατόπιν επιθυμίας του Ουρουγουανού τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές, σύσσωμο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και οι εργαζόμενοι στο προπονητικό κέντρο, σχημάτισαν έναν κύκλο στη μεσαία γραμμή του γηπέδου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του αδιανόητου και η επιστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:50 - 12.10.2024

Παναθηναϊκός: Η διαχείριση του αδιανόητου και η επιστροφή

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη του Τριφυλλιού καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, στην επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις πρέσινγκ και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Ιωαννίδης και Μαξ, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντραγκόφσκι. Στη συνέχεια της εβδομάδας θα φανεί η διαθεσιμότητα του Πολωνού γκολκίπερ για τον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Βαγιαννίδης, Άνταμ Τσέριν, Αντράζ Σπόραρ, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Ίνγκι Ίνγκασον, Αζεντίν Ουναΐ και Φακούντο Πελίστρι, οι οποίοι θα αρχίσουν να ενσωματώνονται από την Τετάρτη (16/10), μετά το ρεπό, για λόγους ξεκούρασης, που πήραν οι τέσσερις πρώτοι και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους οι υπόλοιποι.