Γέμισε ξανά το απουσιολόγιο του Τερίμ

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς

i

Intime

Γέμισε ξανά το απουσιολόγιο του Τερίμ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:58 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 29.05.2024

Βέρμπιτς, Σένκεφελντ και Αϊτόρ δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, ενώ ο Ιωαννίδης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Δεν θα είναι ανέφελη για τον Φατίχ Τερίμ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Λίγες μέρες πριν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ο Τούρκος είδε να γεμίζει ξανά με ονόματα το ιατρικό δελτίο.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς προσβλήθηκε από ίωση και έμεινε κλινήρης, ενώ o Μπαρτ Σένκεφελντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και γυμνάστηκε ατομικά. Επί της ουσίας, ο Ολλανδός είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τούμπας, αν συνεχίσει να πονάει.

Απών ήταν και ο Αϊτόρ, αφού έλαβε άδεια για να διευθετήσει ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα. Τέλος, ο Ιωαννίδης τυγχάνει ειδικής διαχείρισης για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο και το ιατρικό τιμ θα αποφασίσει τη Δευτέρα για τη συμμετοχή του στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθως αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σε παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Κανονικά ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας οι Μπερνάρ, Μλαντένοβιτς. 

Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα της επιγονατίδας έκανε ο Σένκεφελντ, απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους είχε ο Αϊτόρ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».