Υπόθεση Μαξίμοβιτς: Ο Μπορνταλάς δίνει οριστικά απόψε το σήμα για τον Σέρβο!

O Νεμάνια Μαξίμοβιτς αριστερά στη φωτογραφία

i

fss.rs

Υπόθεση Μαξίμοβιτς: Ο Μπορνταλάς δίνει οριστικά απόψε το σήμα για τον Σέρβο!

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:15 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες για να φέρει τώρα τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς στην Αθήνα και απόψε αναμένεται μία σημαντική ένδειξη για την οριστική έκβαση της μεταγραφής από τη Χετάφε.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς και από την 1η Ιουλίου, ο ποδοσφαιριστής θα εγκατασταθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με αυτή τη συμφωνία, από το Τριφύλλι προσπαθούν να πείσουν τη Χετάφε να αφήσει τώρα τον Σέρβο μέσο να έρθει στην Αθήνα.

Το Sportal εξήγησε πως το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο προπονητής, Χοσέ Μπορνταλάς. Στο πλάνο του οποίου ο Μαξίμοβιτς είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ εναλλακτικές λύσεις επί της ουσίας δεν υπάρχουν. Για αυτό ο Μπορνταλάς θέτει βέτο στην άμεση παραχώρηση του.

Πρακτικά, ο Μπορνταλάς θα δώσει την Κυριακή μία σαφή ένδειξη για την έκβαση των προσπαθειών των «πράσινων» για τον Μαξίμοβιτς. Με το αν θα συμπεριλάβει τον Σέρβο μέσο στην αποστολή της Χετάφε για το παιχνίδι με τη Γρανάδα.

Οι Μαδριλένοι αγωνίζονται στην έδρα τους στο γήπεδο «Αλφόνσο Πέρεθ» και αν ο Μαξίμοβιτς είναι «παρών», τότε δύσκολα θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Γιατί ο χρόνος θα έχει εξαντληθεί και η ισπανική ομάδα δεν κινείται για τον αντικαταστάτη του.

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:28 - 27.01.2024

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Το ζήτημα της απόκτησης ενός εξτρέμ παραμένει ανοιχτό στον Παναθηναϊκό, με Τούρκο δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως από το Τριφύλλι έχουν ασχοληθεί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζήτημα δεν αφορά το οικονομικό, αφού οι συζητήσεις Χετάφε και Παναθηναϊκού δεν παρουσίασαν διαφορές στο αντίτιμο. Κάθε άλλο, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού αντιμετωπίζουν αρνητική στάση καθαρά για τους αγωνιστικούς λόγους που προαναφέρθηκαν.

Ο Μαξίμοβιτς μετέφερε στους παράγοντες της Χετάφε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή άμεσα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο και περιμένει. Με το ζήτημα να ξεκαθαρίζει οριστικά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.