Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία

Τετέ

i

©Intime

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:53 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 22.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 22:00, Cosmote Sport 1) εκτός έδρας τη Λανς στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τη Λανς στο «Μπολάρ - Ντελελί» το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 22:00, Cosmote Sport 1), όπου θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ για την πρόκριση στη League Phase του Conference League.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τόσο τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ όσο και την ήττα από τον Astera Aktor στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League και να φύγουν από τη Γαλλία έχοντας βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του με τα «πράσινα» στη χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας επί γαλλικού εδάφους, μπαίνοντας και στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος λόγω καρτών Μαντσίνι και ο Βιλένα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη λίστα από τον Ουρουγουανό εξτρέμ.

«Εμείς θα παίξουμε με τον αντίπαλό μας στα ίσια και θα κοιτάξουμε να είμαστε οι πρωταγωνιστές, ελέγχοντας τον αγώνα. Όπως είπα και πριν το ματς με τον Άγιαξ, εξαρτώνται τα πράγματα αρκετά απ’ αυτό που σου δίνει ο αντίπαλος. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι ισχύος, γιατί και ο αντίπαλος πιέζει πολύ. Θα έχουμε κι εμείς πίεση όταν κληθούμε να επιτεθούμε στον αντίπαλο. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε απέναντι στον Άγιαξ», ανέφερε ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού αγώνα.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Αγκιλάρ, Τόμασον, Μεντί, Τσάβες, Φουλγκινί, Σοτοκά, Σαΐντ.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τετέ, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Γκέρκο Μπόγκαρ (Ουγγαρία).

Βοηθοί διαιτητή: Θεόδωρος Γεωργίου, Μπάλαζ Σζαλάι (Ουγγαρία).

4ος διαιτητής: Τόμας Βόγκναρ (Ουγγαρία).

VAR: Ιστβάν Βαντ (Ουγγαρία).

Από το τράβηγμα της πρίζας σε μπάτζετ… πολυμετοχικότητας – Η ενδεκάδα με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:42 - 21.08.2024

Από το τράβηγμα της πρίζας σε μπάτζετ… πολυμετοχικότητας – Η ενδεκάδα με συμβόλαιο άνω του ενός εκατ. ευρώ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος από το μαύρο διάστημα 2016-2019, έφτασε στην εκτόξευση του μπάτζετ για ελληνικό επίπεδο. Μία ενδεκάδα παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποδοχές άνω του ενός εκατ. ευρώ.

AVAR: Φέρεντς Καράκο (Ουγγαρία).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!