Γιατί η Μποταφόγκο υπαναχωρεί από τη μεταγραφή του Βαγιαννίδη

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Γιατί η Μποταφόγκο υπαναχωρεί από τη μεταγραφή του Βαγιαννίδη

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:16 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 10.08.2024

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα εξηγεί ότι η Μποταφόγκο έχει έναν πολύ σοβαρό λόγο για να ασχοληθεί άλλο με τη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη είναι σοβαρό και έχει μεταφραστεί σε κρούσεις με συγκεκριμένα ποσά. Τα οποία απορρίφθηκαν από τον Παναθηναϊκό, επειδή κρίθηκαν ανεπαρκή για την αξία του διεθνούς δεξιού μπακ.

Ωστόσο, το προηγούμενο τριήμερο, η ενασχόληση της «Φογκάο» με τον Βαγιαννίδη, φαίνεται πως έχει ατονήσει. Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Ο Globo» έδωσε μία εξήγηση για την αναστολή… του ενδιαφέροντος, που ίσως οδηγήσει και σε «ναυάγιο».

Η Μποταφόγκο παίρνει μέρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες και τον Δεκαπενταύγουστο αντιμετωπίζει την Παλμέιρας στη φάση των «16», σε έναν εμφύλιο της Βραζιλίας. Αυτό σημαίνει πως με τους ισχύοντες κανονισμούς της CONCACAF, έπρεπε να διαμορφώσει το ρόστερ της μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος ξετρελάθηκε με τον Βαγιαννίδη στα περσινά παιχνίδια της Μπράγκα με τον Παναθηναϊκό, ήθελε πάρα πολύ τον ποδοσφαιριστή για τους αγώνες του Κόπα Λιμπερταδόρες. Πλέον, αυτό είναι ανέφικτο…

Στη θεωρία, η Μποταφόγκο θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Βαγιαννίδη για το εθνικό και το πολιτειακό πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αλλά θα ήταν υπερβολή να καταβάλλει εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό, για έναν παίκτη που δεν θα έχει διαθέσιμο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Προς το παρόν, ο Βαγιαννίδης προσπαθεί να προλάβει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ. Ο 24χρονος αμυντικός δεν έπαιξε στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, επειδή ένιωθε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο «Βάγια» προπονήθηκε την Παρασκευή και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να ταξιδέψει στο Άμστερνταμ.