Προπόνηση με «γκάζια» από τον Ντιέγκο Αλόνσο και... φουλ της φυσικής κατάστασης (vids/gallery)

Προετοιμασία Παναθηναϊκού

i

© Intime

Προπόνηση με «γκάζια» από τον Ντιέγκο Αλόνσο και... φουλ της φυσικής κατάστασης (vids/gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 13:20 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 24.06.2024

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει και το Sportal βρίσκεται στην Αυστρία για να σας μεταφέρει το κλίμα.

Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Γιώργος Σακελλαρίου

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη σημερινή πρωινή προπόνηση (24/6) να περιλαμβάνει «γκάζια» από τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος με το... καλημέρα δίνει βάση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Το Sportal βρίσκεται στο Σλάντμινγκ, με σκοπό να σας μεταφέρει όσα γίνονται στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» κι όχι μόνο.

Η ταχύτητα είναι το πρώτο ζητούμενο για τον Ντιέγκο Αλόνσο

Ποδόσφαιρο πλέον χωρίς ένταση και τρεξίματα δεν υπάρχει. Η ποιότητα ασφαλώς και είναι το ζητούμενο, όμως, πρέπει να συνδυάζεται με άριστη φυσική κατάσταση. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ντιέγκο Αλόνσο δεν θέλει να δημιουργήσει μία προβλέψιμη και νωχελική ομάδα.

Θέλει ταχύτητα. Ένταση. Πίεση. Κι αυτά χωρίς φυσική κατάσταση δεν μπορούν να έρθουν. Ο Ουρουγουανός προπονητής για μία εβδομάδα θα δουλέψει και στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση.

Όπως και στο Κορωπί, έτσι και το πρώτο διάστημα στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, οι πράσινοι θα δουλέψουν σε μεγάλο βαθμό στη φυσική κατάσταση. Με τη χρήση μπάλας, βέβαια, αλλά με ειδικές ασκήσεις, ώστε όλοι να φτάσουν σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία ξεκίνησε την Κυριακή στην Αυστρία σε χειμερινές συνθήκες και οι παίκτες έκαναν διάφορες ασκήσεις και δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Τα μεγάλα στοιχήματα και οι παίκτες που θα παλέψουν να κερδίσουν τον Ντιέγκο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:50 - 24.06.2024

Τα μεγάλα στοιχήματα και οι παίκτες που θα παλέψουν να κερδίσουν τον Ντιέγκο Αλόνσο

Πολλοί παίκτες στην προετοιμασία θα επιδιώξουν ν’ αλλάξουν τις συνθήκες και να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο στον Ντιέγκο Αλόνσο. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Τις εντολές έδιναν οι δύο συνεργάτες του Αλόνσο, ο Γκιγέρμε Ροντρίγκες και ο Νίκολας Μαϊντάνα. Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι όποιος δεν παίζει γρήγορα και με τα πόδια και με το μυαλό, δύσκολα θα έχει τύχη με τον νέο τεχνικό.