Η αγωνία του Αλόνσο και τα «αχ» στις ευκαιρίες Πελίστρι, Ιωαννίδη: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

Η αγωνία του Αλόνσο και τα «αχ» στις ευκαιρίες Πελίστρι, Ιωαννίδη: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:00 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 16.09.2024

Δείτε πως έζησε ο Ντιέγκο Αλόνσο το βαθμολογικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και την αντίδραση του πάγκου στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, όπως τις κατέγραψε η παρακάμερα του Τριφυλλιού.

Μπορεί το παιχνίδι της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, να έληξε 0-0, όμως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός πρόσφεραν 90 ανταγωνιστικά λεπτά στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είχε υψηλό κίνητρο, στην έξοδο στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας μία ευκαιρία να καλύψει τους πέντε χαμένους βαθμούς στο Πρωτάθλημα και να μείνει κοντά στην κορυφή.

Τι και αν είναι Σεπτέμβριος, το Τριφύλλι είχε εμπρός του έναν... τελικό. Για να διατηρήσει τις ελπίδες του ακέραιες και να κερδίσει χρόνο βελτίωσης, αναφορικά με τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλο αυτό το πακέτο συνθηκών και το διακύβευμα του βαθμολογικού ντέρμπι της Τούμπας φάνηκε στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του Τριφυλλιού.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, όρθιος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθοδηγούσε τους παίκτες του, ζώντας τη δράση στο έπακρον. Ο πάγκος της αθηναϊκής ομάδας βίωνε την ίδια αγωνία, με τα πρόσωπα των αναπληρωματικών παικτών και των στελεχών των Πράσινων να αντικατοπτρίζουν την κρισιμότητα του ματς. Στις μεγάλες ευκαιρίες των Φακούντο Πελίστρι και Φώτη Ιωαννίδη, στο τέλος των ημιχρόνων, ένα μεγάλο «αχ» πλανιόταν στην ατμόσφαιρα.

Στην παρακάμερα τού 0-0, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα που επιμελήθηκε το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube μπορείτε να δείτε όλες τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με μία διαφορετική ματιά.