Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γαλλία (vids / gallery)
i

©intime

Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Γαλλία (vids / gallery)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:44 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 22.08.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Γαλλία, ενόψει του αγώνα με τη Λανς για τα playoffs του Conference League.

Αποστολή στη Λανς

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Λανς, στο πλαίσιο των playoffs του Conference League. Οι Πράσινοι μετά από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, αλλά και την ήττα από τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τη League Stage, ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα σε μία εβδομάδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού λοιπόν αναχώρησε για τη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης (21/8), όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τη Λανς.

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Λανς στην προπόνηση πριν από τον Παναθηναϊκό
CONFERENCE LEAGUE

08:38 - 21.08.2024

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Λανς στην προπόνηση πριν από τον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί της Λανς δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, αποθεώνοντας τους παίκτες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή των Πρασίνων υπάρχουν δύο απουσίες, του Μαντσίνι και του Βιλένα. Ο Αργεντινός εξτρέμ συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα παίξει κόντρα στη γαλλική ομάδα, ενώ ο Ολλανδός μέσος έμεινε εκτός από τον Ντιέγκο Αλόνσο για λόγους τακτικής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Videos από την αναχώρηση του τριφυλλιού