Η απάντηση που έδωσε ο Αμορίμ σε ερώτηση για Ιωαννίδη

Η απάντηση που έδωσε ο Αμορίμ σε ερώτηση για Ιωαννίδη

Sportal newsroom 18:37 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 08.08.2024

Ο Ρουμπέν Αμορίμ ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές υποθέσεις της Σπόρτινγκ, με το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη να πέφτει στο τραπέζι από τους δημοσιογράφους. Τι απάντησε...

Τα προηγούμενα 24ωρα ο πορτογαλικός Τύπος κατέγραψε τις ύστατες προσπάθειες της Σπόρτινγκ, προκειμένου να αγοράσει τον Φώτη Ιωαννίδη. Αναγνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν υπαναχωρεί από την άρνηση του και η μεταγραφή δύσκολα θα ολοκληρωθεί. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ρουμπέν Αμορίμ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρίο Άβε, επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει σέντερ φορ, ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τους μεταγραφικούς του στόχους.

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Δεν τον παραχωρούμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:22 - 07.08.2024

Αλαφούζος για Ιωαννίδη: «Δεν τον παραχωρούμε»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να δηλώνει κατηγορηματικά αρνητικός στους συνομιλητές του, όταν η συζήτηση στρέφεται στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη. Το ίδιο μήνυμα μεταφέρεται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σε μία τέτοια κουβέντα, δεν θα μπορούσαν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι να μην ρίξουν στο τραπέζι το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, όμως ο Ρουμπέν Αμορίμ απέφυγε να σχολιάσει την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού.

«Θέλουμε να βελτιώσουμε την επίθεση της ομάδας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ξέρετε πώς έχουμε ξεκάθαρους στόχους και δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να η μεταγραφή τους να καταστεί αδύνατη. Για τον Ιωαννίδη; Προσωπικά δεν ανέφερα κάποιο όνομα, εσείς το κάνατε. Αλλά θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος προπονητής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!