Η αποστολή του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Η αποστολή του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:58 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 05.10.2024

Ο Ουρουγουανός προπονητής πήρε 24 παίκτες για το ματς της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στους Πειραιώτες. Εκτός έμεινε ξανά ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όπως και ο Μάγκνουσον. Μπήκε στην προεπιλογή ο Νίκας.

Με απογευματινή προπόνηση, το Σάββατο (5/10), στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πράσινων για το ντέρμπι της Stoiximan Super League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Τη μοναδική, ουσιαστικά, κανονική προπόνηση μετά την επιστροφή από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και το ματς του Conference League με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Μια και την Παρασκευή οι βασικοί παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, έκαναν αποθεραπεία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι. Στην προεπιλογή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Παραμένει η απουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη από τις επιλογές του Ουρουγουανού, κατόπιν διοικητικής απόφασης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπόρατς. Απόφαση, η οποία σχετίζεται με την επέκταση συμβολαίου του. Αντίθετα, μπήκε στις επιλογές του Αλόνσο ο Γιώργος Νίκας, που είχε ακολουθήσει την αποστολή και στην Μπάνια Λούκα. Εκτός, για διαφορετικούς λόγους, έμειναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, Πέρεθ, Τρουιγέ, Λημνιός, Κλεϊνχέισλερ, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επιστροφές στην ενδεκάδα των Τετέ, Ιωαννίδη, Αράο, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή με την Μπόρατς, αλλά και του Γεντβάι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο δίχως να αγωνιστεί. Με σκοπό, φυσικά, να είναι φρέσκος στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.