Χωρίς Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άγιαξ - Κανονικά στην αποστολή ο Ιωαννίδης!

Ντιέγκο Αλόνσο

i

©intime

Χωρίς Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άγιαξ - Κανονικά στην αποστολή ο Ιωαννίδης!

Sportal newsroom 20:58 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 07.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για την πρώτη «μάχη» με τον Άγιαξ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο μεγάλες «μάχες» σε Ελλάδα και Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ, με φόντο την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Ενόψει και του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ (8/8, 21:00), η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Από την άλλη, Βαγιαννίδης και Νίκας έκαναν και σήμερα (7/8) ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στον Άγιαξ έκανε την Τετάρτη το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Νίκας.

Αλόνσο: «Να γράψουμε την ιστορία υπέρ του Παναθηναϊκού»
EUROPA LEAGUE

18:41 - 07.08.2024

Αλόνσο: «Να γράψουμε την ιστορία υπέρ του Παναθηναϊκού»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως δεν τον απασχολεί το παρελθόν του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά μόνο το μέλλον. Ο Ουρουγουανός προπονητής εξέφρασε τον σεβασμό του για τον αντίπαλο του, όμως εξήγησε πως το Τριφύλλι θέλει να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα συμπεριλαμβάνονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!