Νετσάτι Ατές: «Στον Παναθηναϊκό δεν σε αγαπούν επειδή είσαι Τούρκος» - Οι ατάκες για Χάαλαντ και Αλαφούζο (vid)

Νετσάτι Ατές: «Στον Παναθηναϊκό δεν σε αγαπούν επειδή είσαι Τούρκος» - Οι ατάκες για Χάαλαντ και Αλαφούζο (vid)

Sportal newsroom 16:24 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 27.07.2024

Ο Νετσάτι Ατές, συνεργάτης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό με μία ατάκα αναφέρθηκε στην παρουσία του στο «τριφύλλι», ενώ μίλησε και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νετσάτι Ατές παραχώρησε συνέντευξη σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο συνεργάτης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και παλαίμαχος παίκτης της Γαλατασαράι, όταν ρωτήθηκε για την παρουσία του Τερίμ στον πράσινο πάγκο και του επιτελείου του είπε την εξής ατάκα:

«Δεν σε αγαπούν επειδή είσαι Τούρκος».

Στη συνέχεια ο Ατές ανέφερε: «Υπάρχει πολύ δύσκολο ποδοσφαιρικό κλίμα στον Παναθηναϊκό. Είσαι Τούρκος, είναι Έλληνες. Το ποδόσφαιρο, γίνεται πολύ σκληρό. Πρώτα από όλα, δεν σε συμπαθούν επειδή είσαι Τούρκος. Στην αρχή πήγε υπέροχα, αλλά στο τέλος ο πρόεδρος φοβήθηκε και του είπε ότι είχαμε μεγάλη αντίδραση εναντίον μας. Ο προπονητής μας είπε ότι θα υπήρχαν προβλήματα αν μείνουμε, οπότε φύγαμε».

Η ατάκα του Ατές

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στην Γαλατά και ρωτήθηκε για ένα παλιό ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Νορβηγό άσο της Μάντσεστερ Σίτι Έγλινγκ Χάαλαντ.

Τότε ο Ατές σχολίασε: «Ο Χάαλαντ είναι η πληγή μου που αιμορραγεί. Το όνομα Χάαλαντ εμφανίστηκε από την ομάδα σκάουτερ στη Γαλατασαράι, όταν ήταν 17 ετών. Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ είπε “πηγαίνετε να τον παρακολουθήσετε". Υπήρχαν 70-80 ομάδες με εκπροσώπους, ενώ ήμασταν κι εμείς εκεί. Συμφωνήσαμε να τον αποκτήσουμε για 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά λόγω του FFP της UEFA ήρθε η ποινή, αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε».