Η εξήγηση του Σάρι για τη Φιορεντίνα

Η εξήγηση του Σάρι για τη Φιορεντίνα

Γιώργος Σακελλαρίου 00:02 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 09.06.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τον πάγκο, προχώρησε σε διευκρινίσεις για παλιότερη συνέντευξή του.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, όπως είναι γνωστό, αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού για τον πάγκο.

Ο 65χρονος Ιταλός τεχνικός στις δηλώσεις του στο sportitalia αναφέρθηκε σε παλιότερες δηλώσεις του για τη μη επίτευξη συμφωνίας με τη Φιορεντίνα. Ουσιαστικά επιχείρησε να διευκρινίσει τι συνέβη.

Αναλυτικά όσα είπε: « Με ρώτησαν αν ήμουν απογοητευμένος από την αγορά και είπα για λόγους δικαιοσύνης ότι δεν πίστευα ότι ήταν σωστό να αναφέρω ονόματα.

Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να εισβάλω στο πεδίο των άλλων. Σε μια δεύτερη κι επόμενη ερώτηση, πολύ τεχνική και μη συνδεδεμένη με το μέλλον μου, επέμειναν και με ρώτησαν για τις ομάδες της Φιορεντίνα και της Μίλαν. Απάντησα -είναι αλήθεια- ότι φαίνονταν προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά μου. Αλλά το είπα σε ένα γενικό πλαίσιο.

Προφανώς όσοι έκριναν δεν είχαν την ευαισθησία να δουν τη συνέντευξη και τις διαφορετικές στιγμές της. Το γεγονός ότι στη συνέχεια θέλησαν να το εκμεταλλευτούν γράφοντας και λέγοντας ότι θα ασκήσω πίεση στον τεχνικό Παλαντίνο, μου φαίνεται παράλογο και γελοίο.

Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:09 - 08.06.2024

Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο

Στον Παναθηναϊκό θα έχουν μία τελική συζήτηση με τον Μαουρίσιο Σάρι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να κλείσουν την υπόθεση θετικά ή αρνητικά. Ο Αλαφούζος θα αποφασίσει για τον Ντιέγκο Αλόνσο, αν «χαλάσει» οριστικά του Ιταλού.

Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν δημοσιότητα χωρίς άλλα επιχειρήματα. Παρεμπιπτόντως: Το βρίσκω κακόγουστο να ενοχλώ έναν άνθρωπο όπως ο Τζο Μπαρόνε, που δεν είναι πια μαζί μας για να εξηγήσω τον λόγο που με οδήγησε να μην πάω στη Φιορεντίνα στο παρελθόν.

Ειπώθηκε μια απολύτως ψευδής εκδοχή των γεγονότων, κρατάω την αληθινή για τον εαυτό μου στο όνομα του απόλυτου σεβασμού που τρέφω προς έναν άνθρωπο που δυστυχώς δεν ζει πια σήμερα».