«Δες, είναι καθαρό πέναλτι: Με κινητό στα αποδυτήρια των διαιτητών Τζαβέλλας και Παπαδημητρίου»

«Δες, είναι καθαρό πέναλτι: Με κινητό στα αποδυτήρια των διαιτητών Τζαβέλλας και Παπαδημητρίου»

Sportal newsroom 13:06 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 08.10.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα, Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Παπαδημητρίου έκαναν επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με πολλά παράπονα έφυγε από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Η φάση με τον Παναγιώτη Ρέτσο ξεσήκωσε τους ανθρώπους των «πράσινων», οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το ματς λέγοντας πως πρόκειται για ορισμό του πέναλτι, ενώ σημείωναν πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα τους πέφτει θύμα διαιτητικών αποφάσεων.

Μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός ανέφερε στην ανακοίνωσή του. «Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μέτρησε ένα άκυρο γκολ, με τον Πανσερραϊκό η απόφαση του διαιτητή για πέναλτι σε γροθιά του αντίπαλου τερματοφύλακα στον Βαγιαννίδη άλλαξε με απίθανη παρέμβαση VAR και βέβαια στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό που ο Ρέτσος μπλόκαρε με τα χέρια τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και ένα πέναλτι – ορισμός δεν καταλογίστηκε. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να λάβουμε αρμοδίως εξήγηση πώς ένας ποδοσφαιριστής μπλοκάρει τη μπάλα με τα χέρια εντός περιοχής και δεν καταλογίζεται πέναλτι».

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:57 - 07.10.2024

Η... απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής, υπάρχει...»

Αρκετή «σκόνη» έχει σηκώσει το χέρι του Ρέτσου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή (6/10). Στην εν λόγω φάση, λοιπόν, εκτός της επαφής τίθεται και το ζήτημα της κοντινής απόστασης και ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε την απάντησή του για το τι ισχύει.

Πρέπει να ντρέπονται όσοι αντιμετωπίζουν έτσι τον Παναθηναϊκό και τους 60.000 φιλάθλους μας που γέμισαν σήμερα το Ολυμπιακό Στάδιο. Από εδώ και πέρα, θα σταθούμε απέναντι σε όσα συμβαίνουν, γιατί έχει ξεπεραστεί κάθε όριο ανοχής και αντοχής».

«Στα αποδυτήρια των διαιτητών Τζαβέλλας και Παπαδημητρίου»

Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί στον Παναθηναϊκό άφησαν να περάσουν μερικές ώρες από το τέλος του ματς για να βγάλουν ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας. Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» τα είχαν με τον Γερμανό διαιτητή και τον VAR από το ημίχρονο και σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sportime, οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιώργος Τζαβέλλας εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Γερμανό Ζίμπερτ στο ημίχρονο με το κινητό ανά χείρας.

«Δες εδώ. Είναι καθαρό πέναλτι και δε μας το δίνεις», είπαν οι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον διαιτητή, δείχνοντας τη φάση για την οποία διαμαρτύρονταν σε βίντεο στο κινητό τους, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το Sportime.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ζίμπερτ ήταν απόλυτος πως έχει πάρει τη σωστή απόφαση. «Την έχω δει τη φάση. Ελέγχθηκε και από τον VAR. Δεν υπάρχει κάποια παράβαση πέναλτι», φέρεται να είπε ο Γερμανός διαιτητής.