Παναθηναϊκός από... κούνια: Η φωτογραφία του Τζαβέλλα από τη νεανική του ηλικία στην εξέδρα της θύρας 13

Παναθηναϊκός από... κούνια: Η φωτογραφία του Τζαβέλλα από τη νεανική του ηλικία στην εξέδρα της θύρας 13

Sportal newsroom 19:28 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 20.06.2024

Κυκλοφορεί μία φωτογραφία στα social media που αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού από μικρό παιδί...

Σε μία μεταγραφή-έκπληξη προέβη ο Παναθηναϊκός, αλλά όχι εντός των τεσσάρων γραμμών του τερέν! Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο παλαίμαχος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε την επαγγελματική ενασχόληση του με το σπορ και εντάχτηκε στο οργανόγραμμα του Τριφυλλιού. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος εδώ και καιρό σκεφτόταν την ενίσχυση της ομάδας σε παραγοντικό επίπεδο.

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:27 - 20.06.2024

Στην αγορά για δύο πρωτοκλασάτους εξτρέμ, με διαφορετικό «πακέτο»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται δύο βασικούς για τα «φτερά» του Παναθηναϊκού, για να αναπληρώσει τους Μπερνάρ και Σεμπάστιαν Παλάσιος. Το Sportal έχει το ρεπορτάζ για τα χαρακτηριστικά των wingers που ψάχνει ο Ουρουγουανός προπονητής για το ρόστερ του.

Και μπορεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Τζαβέλλας να μη φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά σε πολλές συνεντεύξεις έχει παραδεχτεί πως τον υποστήριζε κατά την παιδική του ηλικία. Βέβαια, ακόμα και να μην το είχε παραδεχτεί, υπάρχει μία φωτογραφία που... προδίδει τα πράσινα συναισθήματα του.

Σε αυτή, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, φαίνεται ο Γιώργος Τζαβέλλας σε νεανική ηλικία να βρίσκεται στην εξέδρα της θύρας 13, ντυμένος στα πράσινα.