Η γκολάρα με φάουλ του Ντιέγκο Αλόνσο (vid)

Η γκολάρα με φάουλ του Ντιέγκο Αλόνσο (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:50 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 24.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο με άριστη τεχνική εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έχει ξεχάσει φυσικά το ποδόσφαιρο, ούτε την ιδιότητα του επιθετικού.

Ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού σε ένα κενό της προπόνησης θέλησε να εκτελέσει ένα φάουλ. Χωρίς τείχος, αλλά και πάλι η τεχνική του ήταν εκπληκτική. Με το δεξί, λοιπόν, χτύπησε τη μπάλα και παρά την εκτίναξη του Λίλο, η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία.

Ο Αλόνσο, ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Απριλίου του 1975 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 1997 στη Μπέλα Βίστα, ενώ πριν κάνει το βήμα για το εξωτερικό αγωνίστηκε στη Χιμάνσια.

Μετά πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος στην Ισπανία με Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μάλαγα, Μούρθια, προτού επιστρέψει στην αμερικανική ήπειρο για την Πούμας, τη Νασιονάλ, τη Σενούα και την Πενιαρόλ, όπου έκλεισε την καριέρα του.

Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε στο Copa America (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:39 - 24.06.2024

Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού εντυπωσίασε στο Copa America (vid)

Ο Φακούντο Πελίστρι αγωνίστηκε στην ενδεκάδα της Ουρουγουάης στη νίκη με 3-1 επί του Παναμά και ο 22χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποθεώθηκε από τον Τύπο της πατρίδας του για την απόδοση του.

Δείτε την γκολάρα του Αλόνσο