Η Λανς δίνει 9 εκατ. ευρώ για εξτρέμ και θέλει να τον δηλώσει για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
i

©IMAGO

Η Λανς δίνει 9 εκατ. ευρώ για εξτρέμ και θέλει να τον δηλώσει για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:31 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 22.08.2024

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Conference League ήρθε σε συμφωνία με τη Μπέρνλι για τον εξτρέμ Ανάς Ζαρουρί.

Η Λανς συνεχίζει να φουλάρει μεταγραφικά πριν τη μονομαχία της με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Η αντίπαλος του τριφυλλιού, αφού φέρεται να τα βρήκε με την Ίντερ για τον Ουρουγουανό φορ Μάρτιν Σατριάνο, έχει συμφωνήσει ν’ αποκτήσει έναντι 9 εκατ. ευρώ και τον Ανάς Ζαρουρί από την αγγλική Μπέρνλι. Είναι άγνωστο, πάντως, αν θα καταφέρει απόψε να τελειώσει τη μεταγραφή και να τον δηλώσει όπως επιθυμεί για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και κυρίως για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ: «Η Λανς ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρνλι για τη μεταγραφή του νεαρού Μαροκινού εξτρέμ Ανας Ζαρουρί. Είναι ήδη στην πόλη εκεί για να κάνει τις ιατρικές του εξετάσεις.

Η Λανς τις τελευταίες ημέρες, με την αποχώρηση του Ουαχί, με επικεφαλής τον τεχνικό Γουίλ Στιλ αποφάσισε να επιταχύνει τις μεταγραφές στον επιθετικό τομέα. Αρκετοί παίκτες είχαν ερευνηθεί, εκτός από τον Τσαρλς Ενζολά, που αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα. Όμως από την αρχή του καλοκαιριού, ο πρώην προπονητής της Ρεμς ήθελε πολύ έναν εξτρέμ. Μία περίπτωση ήταν ο Κουχαϊμπ Ντριους, όμως ο 23χρονος επιθετικός, με 8 γκολ και 8 ασίστ σε 33 αγώνες την περασμένη σεζόν με την Εξέλσιορ, προτίμησε να παραμείνει στην Eredivisie, αφού συμφώνησε να πάει στην Αϊντχόφεν, παρά το ενδιαφέρον και από την Σπόρτινγκ.

Η Λανς αποφάσισε επομένως να ενεργοποιήσει άλλες υποθέσεις και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με έναν ακόμη Μαροκινό διεθνή. Τον νεαρό Ανάς Ζαρουρί (24 ετών) που παίζει στην Μπέρνλι. Και ο φάκελος είναι ακόμη πολύ προχωρημένος, αφού η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λανς ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για μεταγραφή που υπολογίζεται στα 9 εκατ. ευρώ. Η Μπέρνλι, που υποβιβάστηκε, θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Ο παίκτης είναι ήδη στην πόλη, θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!