Η Λανς ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ντάνσο πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
i

©IMAGO

Η Λανς ετοιμάζεται να πουλήσει τον Ντάνσο πριν τα ματς με τον Παναθηναϊκό!

Γιώργος Σακελλαρίου 23:39 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 22.08.2024

Σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ η Λανς, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Αταλάντα για τον στόπερ Κέβιν Ντάνσο.

Σε πώληση σημαντικού της ποδοσφαιριστή ετοιμάζεται να προσωρήσει η Λανς πριν τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η γαλλική ομάδα, η οποία είναι αντίπαλος του τριφυλλιού στα playoffs του Conference League, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Νικολό Σιρά, διαπραγματεύται την πώληση του Κέβιν Ντάνσο στην Αταλάντα, η οποία θα παίξει στο Champions League, έναντι 20 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής στόπερ, ο οποίος ήταν βασικός με την Αυστρία στο πρόσφατο Euro στη Γερμανία, είναι αναντικατάστατος στη Λανς κι έχει 114 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιταλικό σύλλογο για συμβόλαιο έως το 2029. Ο Ντάνσο έχει ύψος 1,90, είναι 25 ετών κι έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σαουθάμπτον, Άουγκσμπουργκ και Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Δείτε το ποστάρισμα για τον Ντάνσο

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!