Η λίστα του Παναθηναϊκού για τους αγώνες με τον Άγιαξ
i

©intime

Η λίστα του Παναθηναϊκού για τους αγώνες με τον Άγιαξ

Sportal newsroom 22:38 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 02.08.2024

Γνωστή έγινε η λίστα του Παναθηναϊκού για τα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε κλίμα... Άγιαξ. Η ομάδα της Αθήνας μετά την πρόκριση επί της Μπότεφ, θα βρει τον Αίαντα απέναντί του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και στις 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά στο Άμστερνταμ και το Γιόχαν Κρόιφ Αρένα αναμένεται να είναι κατάμεστο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Κάπως έτσι έγινε γνωστή και η λίστα για τις δύο αναμετρήσεις με την ολλανδική ομάδα. Σε αυτή είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη εκτός είναι ο Αϊτόρ, ο Πέρεθ, ο Μάγκνουσον, ο Βέρμπιτς και ο Πάλμερ Μπράουν. Όσον αφορά τους δύο πρώτους είναι στην ουσία εκτός ομάδας, με την Κόμο μάλιστα να έχει δείξει και το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αϊτόρ.

Αναλυτικά η λίστα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Τετέ, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.