Η Μπολόνια «ξεχνά» τον Ιωαννίδη και στρέφεται στον Στραντ Λάρσεν

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Η Μπολόνια «ξεχνά» τον Ιωαννίδη και στρέφεται στον Στραντ Λάρσεν

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:29 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 26.06.2024

H Μπολόνια και άλλες ομάδες του εξωτερικού διαπιστώνουν ότι η απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό συνιστά μία ανέφτικη υπόθεση και ενεργοποιούν τις εναλλακτικές για την επίθεση τους.

Μετά την «καταιγίδα» των δημοσιευμάτων από κάθε γωνιά της Ευρώπης (κυρίως από την Πορτογαλία) για τον Φώτη Ιωαννίδη, εδώ και μερικές μέρες η συχνότητα έχει κοπάσει. Μόνο μερικές αναφορές για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά χωρίς καινούργια στοιχεία και περισσότερο σαν κατάλοιπα.

Η πραγματικότητα είναι πως οι ομάδες που ασχολήθηκαν με τον Ιωαννίδη, διαπιστώνοντας ότι ο παίκτης δεν πωλείται, στρέφονται σε εναλλακτικές επιλογές για τη γραμμή κρούσης. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Ίπσουιτς, η Στουτγάρδη και άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό.

Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει για τη Μπολόνια, η οποία πράγματι έδειξε σοβαρό ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ωστόσο, το ιταλικό club δεν ανέβασε σε καμία περίπτωση τις προσφορές του στο ύψος της Ίπσουιτς με τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, εκ των πραγμάτων δεν ήταν ανταγωνιστική προς τους Άγγλους.

Βέβαια, η Μπολόνια δεν έχει διαγράψει τον διεθνή στράικερ από τη λίστα της, αλλά πια έχει σε πρώτο πλάνο τα επόμενα ονόματα στο κατάλογο. Όπως τον 24χρονο Νορβηγό της Θέλτα, Στραντ Λάρσεν. Ο οποίος έχει παρόμοιο προφίλ με τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

O Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει την αποθεραπεία για την αποκατάσταση στον δεξιό ώμο. Ο Έλληνας άσος υποβλήθηκε την Τρίτη σε εξετάσεις και επιβεβαιώθηκε ότι ο τραυματισμός υποχωρεί, όμως χρειάζεται χρόνο για να είναι απολύτως έτοιμος.

Σε ότι αφορά τις κρούσεις από το εξωτερικό, ο Ιωαννίδης απαντά διαρκώς ότι δεν τον απασχολούν σε αυτό το τάιμινγκ. Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει αργότερα και ο διεθνής στράικερ θα το εκμεταλλευτεί με τους όρους του, για μία μεταγραφή στο «πάνω ράφι» της αγοράς.