Πρώτη ήττα για την Μπάνια Λούκα, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference League
i

©intime

Πρώτη ήττα για την Μπάνια Λούκα, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Conference League

Γιώργος Σακελλαρίου 20:52 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 21.09.2024

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League ηττήθηκε 1-0 από τη Σαράγεβο.

Την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης γνώρισε η Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την πρωτοπόρο Σαράγεβο στη Μπάνια Λούκα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής κι έμεινε στην έβδομη θέση της κατάταξης με επτά βαθμούς, έχοντας όμως και τρία παιχνίδια λιγότερα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 14’ ο Γκουλιασβίλι.

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς παρέταξε τους Μανοϊλοβιτς, Γκράχοβατς (46’ Νικόλοφ), Κουλάσιν, Σκόρουπ (46’ Σρέτσκοβιτς), Ερέρα (79’ Μπάιντε), Μάιγερς, Καρολίνα, Σάβιτς, Βούκσεβιτς (46’ Χρέλια), Ντεσπότοβιτς, Ογκρινετς (68’ Τσάβιτς).

Ο Παναθηναϊκός να θυμίσουμε ότι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώναμε τον Πανσερραϊκό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός Ντιέγκο Αλόνσο άφησε εκτός αποστολής του Μαξ, Σπόραρ, Λημνιό, Βιλένα, Ζέκα, Πέρεθ, Βέρμπιτς, Νίκα, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το τριφύλλι: «Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9, 6:00 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ».