«Στην Μποταφόγκο δεν είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Βαγιαννίδη, απαντάει την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός»

«Στην Μποταφόγκο δεν είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του Βαγιαννίδη, απαντάει την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Σακελλαρίου 16:07 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 31.07.2024

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Μποταφόγκο έκανε βελτιωμένη πρόταση την Δευτέρα στον Παναθηναϊκό για τον Βαγιαννίδη, αλλά δεν είναι αισιόδοξοι για την μεταγραφή.

Η υπόθεση της πώλησης ή όχι του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Μποταφόγκο θα ξεκαθαρίσει άμεσα.

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έλαβε βελτιωμένη προσφορά από τους ασπρόμαυρους κι ότι θα απαντήσει έως την Παρασκευή, αλλά στους ασπρόμαυρους δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της «O Globo»: «Η Μποταφόγκο παραμένει σταθερή στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 22χρονου Έλληνα δεξιού μπακ Γιώργου Βαγιαννίδη. Την περασμένη Δευτέρα η ασπρόμαυρη ομάδα έστειλε νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για να συμφωνήσουν στην υπογραφή του αμυντικού. Το ποσό διατηρήθηκε μυστικό. Αν και ο ελληνικός σύλλογος υποσχέθηκε να απαντήσει στην πρόταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, το διοικητικό συμβούλιο της SAF δεν είναι και τόσο αισιόδοξο για την υπογραφή.

Αναφορικά με τον παίκτη, η Μποταφόγκο θεωρεί ότι όλα έχουν ήδη συμφωνηθεί. Ο δεξιός μπακ έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει να μεταγραφεί στον σύλλογο του Ρίο και διατηρεί σχεδόν καθημερινές επαφές με τον ασπρόμαυρο πίνακα, αλλά και τον ατζέντη του. Ωστόσο, η ηγεσία της Μποταφόγκο αντιμετώπισε προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Με το 65% των οικονομικών δικαιωμάτων του αθλητή, ο ελληνικός σύλλογος απαιτεί από την Μποταφόγκο να πληρώσει ολόκληρο το ποσό για το ποσοστό που κατέχει. Έτσι, αργότερα η ασπρόμαυρη ομάδα θα έπρεπε να διαπραγματευτεί το υπόλοιπο 35% με την Ίντερ, η οποία κράτησε ποσοστό όταν έδωσε τον Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό. Η ασπρόμαυρη ομάδα με τη σειρά της απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο και υιοθετεί ως στάση στις συνομιλίες την ιδέα να συμφωνηθεί ένα συνολικό ποσό, ώστε οι δύο σύλλογοι να καταλήξουν σε συμφωνία για το πως θα το μοιραστούν.

Ακόμη και με τη δυσκολία να βρεθεί ένας κοινός παρονομαστής με τον Παναθηναϊκό, το διοικητικό συμβούλιο της Μποταφόγκο επιμένει στην πρόσληψη του Βαγιαννίδη σε μεγάλο βαθμό λόγω της επιθυμίας του τεχνικού Αρτούρ Ζόρζε, που του άρεσε το ποδόσφαιρο του αθλητή από τότε που τον αντιμετώπισε στην Μπράγκα.

Αν δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Βαγιαννίδη, η Μποταφόγκο θα πρέπει να βρει plan B. Ωστόσο, προς το παρόν δεν γίνονται διαπραγματεύσεις με άλλον αθλητή για τη θέση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!